קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג לימון

עוגת מרנג לימון
עוגת מרנג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 13%. מתכונים דומים: עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית; להפריש. בקערה של מערבל לעמוד, לנצח סוכר 1/2 כוס חמאה עד שמנת. לפצח ביצים לתוך צלחת קטנה (לא להכות) ולהוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים ביצים לתערובת החמאה 1 בכל פעם, מגרדים את החלק הפנימי של הקערה לפי הצורך. מקציפים בתערובת קמח וחלב בקבוצות מתחלפות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומוודאים שכל תוספת משולבת במלואה לפני הוספת הבא. מערבבים גרידה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חמאה וקמח 5 על 9 ב. מחבת כיכר ויוצקים בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מחבת ולתת עוגה מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בינתיים, לעשות לימון קרד: בסיר בינוני כבד תחתית, להמיס חמאה עם מיץ לימון על אש גבוהה. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר וחלמונים. לאט לאט להקציף חמאת לימון חם לתערובת ביצה, 1/2 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים תערובת בחזרה לתוך סיר ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
העברת לימון קרד למיכל זכוכית או פלסטיק. מכסים בניילון נצמד, לוחצים אותו על החלק העליון של הקרד כדי למנוע היווצרות עור. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
לטאטא לבנים וסוכר יחד בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים להקציף כל הזמן עד התערובת חמה למגע וסוכר מרגיש מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לגרד לבנים לתוך קערה של מערבל לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף במהירות גבוהה עד אור ורך ואת הצד של הקערה מרגיש מגניב למגע, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להרכיב עוגה: broiler מחממים מראש, מיקום מתלה תנור על 7 ב. ממקור החום. באמצעות סכין משונן, לקצץ חיצוני חום מהצדדים העליון של העוגה. חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים שכבת עוגה 1 על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מורחים עם חצי תערובת לימון. חזור עם השכבה השנייה הנותרים curd. למעלה עם השכבה האחרונה. באמצעות מרית, לכסות את העוגה כולה עם מרנג.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
עוגת צלייה רק עד העליון הוא חום זהוב, להיזהר לא לשרוף אותו, על 1 דקה. באמצעות 2 turners פנקייק גדול (הזזה 1 מתחת לכל צד של העוגה), להעביר עוגה לצלחת הגשה.