עוגת מרנג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 13%. מתכונים דומים: עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית; להפריש. בקערה של מערבל לעמוד, לנצח סוכר 1/2 כוס חמאה עד שמנת. לפצח ביצים לתוך צלחת קטנה (לא להכות) ולהוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים ביצים לתערובת החמאה 1 בכל פעם, מגרדים את החלק הפנימי של הקערה לפי הצורך. מקציפים בתערובת קמח וחלב בקבוצות מתחלפות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומוודאים שכל תוספת משולבת במלואה לפני הוספת הבא. מערבבים גרידה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חמאה וקמח 5 על 9 ב. מחבת כיכר ויוצקים בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מחבת ולתת עוגה מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בינתיים, לעשות לימון קרד: בסיר בינוני כבד תחתית, להמיס חמאה עם מיץ לימון על אש גבוהה. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר וחלמונים. לאט לאט להקציף חמאת לימון חם לתערובת ביצה, 1/2 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים תערובת בחזרה לתוך סיר ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
9
העברת לימון קרד למיכל זכוכית או פלסטיק. מכסים בניילון נצמד, לוחצים אותו על החלק העליון של הקרד כדי למנוע היווצרות עור. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
לטאטא לבנים וסוכר יחד בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים להקציף כל הזמן עד התערובת חמה למגע וסוכר מרגיש מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לגרד לבנים לתוך קערה של מערבל לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף במהירות גבוהה עד אור ורך ואת הצד של הקערה מרגיש מגניב למגע, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להרכיב עוגה: broiler מחממים מראש, מיקום מתלה תנור על 7 ב. ממקור החום. באמצעות סכין משונן, לקצץ חיצוני חום מהצדדים העליון של העוגה. חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים שכבת עוגה 1 על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מורחים עם חצי תערובת לימון. חזור עם השכבה השנייה הנותרים curd. למעלה עם השכבה האחרונה. באמצעות מרית, לכסות את העוגה כולה עם מרנג.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
עוגת צלייה רק עד העליון הוא חום זהוב, להיזהר לא לשרוף אותו, על 1 דקה. באמצעות 2 turners פנקייק גדול (הזזה 1 מתחת לכל צד של העוגה), להעביר עוגה לצלחת הגשה.