עוגת מרנג לימון
עוגת מרנג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 13%. מתכונים דומים: עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון.
הוראות
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית; להפריש. בקערה של מערבל לעמוד, לנצח סוכר 1/2 כוס חמאה עד שמנת. לפצח ביצים לתוך צלחת קטנה (לא להכות) ולהוסיף וניל.
מוסיפים ביצים לתערובת החמאה 1 בכל פעם, מגרדים את החלק הפנימי של הקערה לפי הצורך. מקציפים בתערובת קמח וחלב בקבוצות מתחלפות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומוודאים שכל תוספת משולבת במלואה לפני הוספת הבא. מערבבים גרידה לתוך הבלילה.
חמאה וקמח 5 על 9 ב. מחבת כיכר ויוצקים בבלילה.
אופים 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה.
הסר מחבת ולתת עוגה מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 40 דקות.
בינתיים, לעשות לימון קרד: בסיר בינוני כבד תחתית, להמיס חמאה עם מיץ לימון על אש גבוהה. בקערה בינונית, להקציף יחד סוכר וחלמונים. לאט לאט להקציף חמאת לימון חם לתערובת ביצה, 1/2 כוס בכל פעם.
יוצקים תערובת בחזרה לתוך סיר ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, 5 עד 8 דקות.
העברת לימון קרד למיכל זכוכית או פלסטיק. מכסים בניילון נצמד, לוחצים אותו על החלק העליון של הקרד כדי למנוע היווצרות עור. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
לטאטא לבנים וסוכר יחד בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים להקציף כל הזמן עד התערובת חמה למגע וסוכר מרגיש מומס, על 2 דקות.
לגרד לבנים לתוך קערה של מערבל לעמוד.
להקציף במהירות גבוהה עד אור ורך ואת הצד של הקערה מרגיש מגניב למגע, על 2 דקות.
להרכיב עוגה: broiler מחממים מראש, מיקום מתלה תנור על 7 ב. ממקור החום. באמצעות סכין משונן, לקצץ חיצוני חום מהצדדים העליון של העוגה. חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות אפילו.
מניחים שכבת עוגה 1 על תבנית אפייה מעוטרת.
מורחים עם חצי תערובת לימון. חזור עם השכבה השנייה הנותרים curd. למעלה עם השכבה האחרונה. באמצעות מרית, לכסות את העוגה כולה עם מרנג.
עוגת צלייה רק עד העליון הוא חום זהוב, להיזהר לא לשרוף אותו, על 1 דקה. באמצעות 2 turners פנקייק גדול (הזזה 1 מתחת לכל צד של העוגה), להעביר עוגה לצלחת הגשה.