קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון עם קרום גרהם

עוגת מרנג לימון עם קרום גרהם
עוגת מרנג לימון עם קרום גרהם הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו קמח מלא, חלבונים, קמח ללא כתמים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון עם קרום קרקר גרהם, עוגת לימון אוכמניות עם קרום קרקר גרהם, ו פאי לימון ולימון עם ציפוי קרקר שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°. תחתית חמאה וצדדים של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מערבבים הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להוסיף חמאה, ערבוב עד לגושים לחים טופס. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אופים קרום עד חום זהוב המשרד לגעת, על 20 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
בינתיים, להקציף סוכר קורנפלור בסיר בינוני כבד עד לא גושים להישאר. בהדרגה להקציף במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
הוסף ביצים 1 בכל פעם, לטאטא להתמזג היטב לאחר כל תוספת. מערבבים קליפת לימון מגורד דק.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
תערובת להקציף כל הזמן על חום בינוני עד מילוי מתעבה רותחים.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר מהחום; להקציף כדי להחליק במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
העברת מילוי לקרום מוכן. חלק עליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ומלח גס בקערה גדולה עד מוקצף. עם ריצת מיקסר, בהדרגה להכות בסוכר. המשך להכות עד נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
מלח גסמלח גס
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מורחים מרנג על מילוי חם, מרנג איטום לקרום בקצוות. שימוש במרית, יוצר פסגות ומערבולות במרנג.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
לאפות עוגה עד מרנג הוא חום זהוב, על 15 דקות. עוגה מגניבה לגמרי על המדף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
חותכים עוגה לתוך טריזים ומגישים עם רוטב אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה