עוגת מרנג לימון עם קרום גרהם הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו קמח מלא, חלבונים, קמח ללא כתמים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון עם קרום קרקר גרהם, עוגת לימון אוכמניות עם קרום קרקר גרהם, ו פאי לימון ולימון עם ציפוי קרקר שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375°. תחתית חמאה וצדדים של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מערבבים הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להוסיף חמאה, ערבוב עד לגושים לחים טופס. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים קרום עד חום זהוב המשרד לגעת, על 20 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
בינתיים, להקציף סוכר קורנפלור בסיר בינוני כבד עד לא גושים להישאר. בהדרגה להקציף במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
2
הוסף ביצים 1 בכל פעם, לטאטא להתמזג היטב לאחר כל תוספת. מערבבים קליפת לימון מגורד דק.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
תערובת להקציף כל הזמן על חום בינוני עד מילוי מתעבה רותחים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
הסר מהחום; להקציף כדי להחליק במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
העברת מילוי לקרום מוכן. חלק עליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ומלח גס בקערה גדולה עד מוקצף. עם ריצת מיקסר, בהדרגה להכות בסוכר. המשך להכות עד נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
מלח גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים מרנג על מילוי חם, מרנג איטום לקרום בקצוות. שימוש במרית, יוצר פסגות ומערבולות במרנג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
לאפות עוגה עד מרנג הוא חום זהוב, על 15 דקות. עוגה מגניבה לגמרי על המדף.