עוגת מרנג לימון עם קרום קרקר גרהם
עוגת מרנג לימון עם קרום קרקר גרהם דורש על 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם קורנפלור, מיץ לימון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת מרנג לימון עם קרום קרקר גרהם, עוגת לימון אוכמניות עם קרום קרקר גרהם, ו פאי לימון ולימון עם ציפוי קרקר שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קרקרים כתושים, חמאה מומסת, סוכר ומלח בקערה בינונית ומערבבים היטב. הקש תערובת שווה לתוך מתכת 9 אינץ ' או צלחת עוגה קרמיקה ואופים עד השחמה קלה, על 10 דקות.
מערבבים קורנפלור, סוכר, חלמונים, ומיץ לימון בסיר כבד בגודל בינוני.
מוסיפים מים ומקציפים עד מעורבב; משתמשים במרית גומי כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של המחבת כדי לוודא שהתערובת משולבת היטב.מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, להוסיף חמאה וגרידת לימון, ומערבבים במרץ עד החמאה נמסה לחלוטין מרכיבים משולבים היטב.
מערבבים חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה, נקייה שוט עם מערבל יד במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
הסר את הנייר מעוגה, ואת מרנג כפית על מילוי לימון.
מורחים מרנג עם מרית, כך שהוא מכסה את כל פני השטח של העוגה, איטום מילוי. הקפד מרנג פוגש את הקרום, אחרת זה יהיה להתכווץ פנימה, חשיפת מילוי.
אופים עד מרנג הוא חום זהוב, על 10 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל, ואז לקרר עד מילוי קר, לפחות 4 שעות. פרוסה, ומגישים צונן.שיוך משקאות: Selbach-Oster Zeltinger Sonnenuhr Reisling Auslese Rotlay, גרמניה. רק ריזלינג יש את העומס החריף, חומצי לקחת על עצמו את עוצמת הלימון תוך איזון זה כבדרך אגב עם מתיקות משולבת לחלוטין. הקפדנות והמבנה של היין הזה מהווים ניגוד מספק לנפיחות השמנת של העוגה.