עוגת מרנג ריבס
עוגת מרנג ריבס היא עוגת קצפת צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. נסו עוגת מרנג ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת מרנג ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום ל 246°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. זין תחתון בצד של מאפה ביסודיות עם מזלג.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר; מגניב על מתלה קירור.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°. בקערה גדולה, לנצח 2 ביצים וסוכר כוס 1 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעובה. מערבבים 1/3 כוס קמח ואת ריבס; לשפוך לתוך קרום העוגה.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים על עוגה. כיסוי קצה של מאפה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 35 עד 45 דקות או עד מילוי הוא מבעבע ו ריבס הוא מכרז. פאי מגניב על מתלה קירור בעת הכנת מרנג.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. לנצח 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, עד נוקשה מבריק (לא underbeat).
מורחים מרנג על תערובת ריבס עד קצה הקרום.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום בהיר. עוגת מגניב מן הטיוטה, כ -30 דקות.