קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג תפוחי האדמה המתוקים של סבא

עוגת מרנג תפוחי האדמה המתוקים של סבא
אם יש לכם סוכר, חלב, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
להעביר את תפוחי האדמה המתוקים לתוך קערת ערבוב, ולאפשר להתקרר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת פשטידה 9 אינץ ' עם קרום עוגה בלתי מוסווה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחית את תפוחי האדמה המתוקים בצורה חלקה, ומערבבים בחמאה, 3/4 כוס סוכר, מלח, חלב, חלמונים, קינמון, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר ואת קרום העוגה מתחיל חום, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את החלבונים ביצה לתוך קערה ערבוב נקי, והכה עד נוקשה עם מיקסר חשמלי להגדיר על בינוני, 3 עד 5 דקות. לנצח 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית תמצית וניל, עד התערובת מחזיקה פסגות המשרד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
9
הסר את העוגה מהתנור ואת מרנג כפית על מילוי בטטה, מתערבל מרנג לתוך פסגות אטרקטיביות. חזור לתנור ואפה עד שהקצפת הופכת לחומה זהובה, כ -10 דקות, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®