עוגת משי מוקה
מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש.
הוראות
כדי להפוך את הקרום, לשלב אגוזי פקאן קצוצים, סוכר חום, שוקולד מגורד, ומלח. מערבבים עם מזלג לשלב, ואז טפטוף ב Kahlua, ערבוב עד בשילוב. הקש תערובת לתוך מחבת עוגה, להביא אותו את הצדדים קצת. * לא לאפות * להפריש או לקרר עד needed.In קערה קטנה מיקרוגל בטוח, להמיס 3 אונקיות של שוקולד אפייה unsweetened עד stirrable (כ 45 שניות על גבוה). להפריש ל cool.In קערה גדולה של מערבל חשמלי מצויד עם מצורף whisk, להכות חמאה, סוכר, 2 כפיות קפה מיידי, ו 1 כפית קלואה עד רכות, על 1 1 1/2 דקות. כאשר שוקולד נמס הוא מקורר, לטפטף אותו לתערובת חמאה / סוכר כפי שהוא פועם במהירות בינונית; להשתמש מרית גומי כדי לקבל את כל זה.
להוסיף 1 כפית תמצית וניל. הכה את התערובת ביסודיות עד בשילוב, גירוד הצדדים במידת הצורך.במהירות בינונית, מוסיפים את ארבע הביצים, אחת בכל פעם, על פני תקופה של 20 דקות; להשאיר על 5 דקות בין כל תוספת ביצה. לגרד צדדים של קערה באמצע התהליך הזה.
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה. אולי נשאר לך קצת מילוי. אם אתה עושה, אני סומך עליך לעשות את הדבר הנכון.להחליק את מילוי הפאי ולמקם עוגה במקרר כדי להירגע לפחות שעתיים (רצוי יותר).
מגישים עם קצפת ושוקולד מגורד יותר.