צריך קינוח צמחוני? עוגת משמש שקדים יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, חצאי משמש, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת שקדים משמש, עוגת משמש ושקד, ו עוגת שקדים משמש-שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את frangipane, למקם את השקדים ואת הסוכר במעבד מזון לטחון עד סנדי.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב ואז מוסיפים את הביצה, הוניל והקמח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
4
כדי להפוך את הטארט, על משטח עבודה מקומח לעבור מערוך שלך על המאפה רק כדי לשטח כל רכסים.
מניחים אותו על תבנית גיליון נייר קלף מרופדת וחותכים דיסק 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מורחים את frangipane שקדים במרכז של טארט עוזב גבול 1 אינץ'. בחוזקה למקם את חצאי משמש לתוך frangipane מרווחים אותם באופן שווה סביב טארט. מנקדים את החללים בין משמשים עם השקדים כולו.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
אופים עד חום זהוב על החלק העליון ונפוח, על 30 עד 40 דקות.