עוגת נקניקיות לארוחת בוקר
עוגת נקניקיות לארוחת בוקר אורכת כשעתיים מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 645 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו ביצים, אגוזי מלך, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על ידי 5 חובבי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 0% , ציון שניתן לשיפור. נסו את סלט נקניקיות, תרד וביצי שליו לארוחת בוקר , נקניקיות הודו, מנגולד ובטטה לארוחת בוקר מקושקשת , ואת עוגת 7-Up Cake... עוגת וינטג' חלומית עשויה רזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מניחים צימוקים בקערה ומכסים במים רותחים; מניחים בצד למשך 5 עד 10 דקות.
סננו היטב ומייבשו את הצימוקים במגבת, הניחו בצד.
מניחים את הנקניקייה במחבת גדולה ועמוקה. מטגנים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה קלה.
סננו, פצעו לחתיכות קטנות והניחו בצד.
בקערה גדולה, שלבו נקניקיות, סוכר לבן וסוכר חום; ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ומקציפים היטב.
בקערה נפרדת, ניפו יחד קמח, ג'ינג'ר, אבקת אפייה ותבלין פאי דלעת. ערבבו סודה לשתייה לתוך הקפה.
מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח והקפה לתערובת הבשר, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מקפלים את הצימוקים והאגוזים לתוך בלילת העוגה. יוצקים את הבלילה לתבנית עוגת באנדט משומנת ומקומחת היטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 75 עד 90 דקות עד שהמאפה מוכן. מצננים 15 דקות בתבנית לפני שהופכים לצלחת הגשה.