עוגת סאנדיי פאדג'חמה לבישול איטי
עוגת גלידת פאדג'חמה עם בישולים איטיים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 380 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, וניל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיחשב זול מאוד, עולה על 45 סנט למנה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת פאדג'חמה סירית איטית, עוגת פאדג'חמה סירית איטית, ו עוגת פודינג פאדג'חמה סירית איטית (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס בתוך 2-עד 3 1/2-ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, סוכר מגורען, 2 כפות קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. מערבבים בחלב, שמן ווניל עד חלקה. מערבבים אגוזים.
מורחים את הבלילה באופן שווה בסיר איטי.
מערבבים סוכר חום וקקאו 1/4 כוס בקערה קטנה. מערבבים במים חמים עד חלקה.
יוצקים באופן שווה מעל הבלילה בסיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 2 שעות עד 2 שעות 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו עוגת לעמוד חשופה 30 עד 40 דקות כדי להתקרר מעט לפני ההגשה. כף עוגה חמה לתוך מנות קינוח. רוטב כפית מעל. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.