אם יש לכם סוכר, פצפוצי שוקולד, ביצים וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותם. מתכונים דומים: עוגת סיביל שוקולד, עוגת קוקוס הפוכה של סיביל הנקוק, ו הלחם הררי של סבתא סיביל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 13 על 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
עבור העוגה: באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת וסוכר יחד עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הוסף לתערובת מוקצפת, ממשיך להכות.
5
מוסיפים סירופ וניל ושוקולד לבלילה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
דבש הדרים
6
יוצקים למחבת מוכנה ואופים במשך 25 עד 30 דקות. רגע לפני העוגה נעשה, להכין ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
עבור הזיגוג: לשים חמאה, שוקולד צ ' יפס, סוכר וחלב התאדה בסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה. ערבוב מרכיבים יחד, להרתיח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)