עוגת סיר העוף האולטימטיבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את פשטידת העוף האולטימטיבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פטרוזיליה, גזר, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. פותחים את יריעת המאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את גיליון המאפה לתוך ריבוע 12 אינץ'. הקש את המאפה לתוך תבשיל עגול 2 ליטר. חתוך את המאפה העודף. דקור את המאפה ביסודיות עם מזלג.
מניחים רדיד אלומיניום על פני השטח של המאפה.
מחממים את החמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הגזרים, הבצל והפטריות ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים-פריכים, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את הקמח ומבשלים ומערבבים במשך 3 דקות או עד שהקמח הוא חום זהוב. מערבבים לאט את המרק וחמים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה.
מערבבים את החרדל, טימין, פלפל שחור, עוף, אפונה ופטרוזיליה 3 כפות.
לפתוח את גיליון מאפה הנותרים על משטח מקומח קלות.
חותכים את גיליון מאפה לרוחב לתוך 6 (1 1/2 אינץ ' עבה) רצועות.
כפית את תערובת העוף לתוך התבשיל. לארוג תבנית סריג על המילוי עם רצועות מאפה. חתוך כל מאפה עודף.
מפזרים את הפטרוזיליה הנותרת.
מניחים את התבשיל על תבנית אפייה.
אופים במשך 45 דקות או עד המילוי חם מבעבע ואת המאפה הוא חום זהוב.