קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק

עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק
עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 3510 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 315 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-355 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי ג'וי האופה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סלק, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F. ביסודיות לשטוף סלק תחת מים זורמים, לקצץ את העלים שלהם, עוזב על 1/2 אינץ ' של גזע.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סלק נקי בחתיכת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
טפטוף עם קצת שמן צמחי. אטמו נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים על תבנית אפייה בתנור. צלי עד סלק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטין.באמצעות פומפיה תיבת, לגרר את סלק קלופים על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. תניח בצד.הפחת את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. עקוב אחר פיסת נייר קלף כך שזה באותו גודל כמו החלק התחתון של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים אותו ומניחים בתוך מחבת העוגה. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
מוסיף אבק של קמח כדי לצפות את המחבת. הגדר מחבתות בצד בזמן שאתה מכין את cake.In הקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכרים. הכה במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 עד 5 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, במשך דקה אחת אחרי כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לאחר ביצים משולבים, להכות סלק ותמצית וניל עד ביסודיות combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים חצי מהמרכיבים היבשים לתערובת החמאה והביצה. להכות במהירות נמוכה, לאט להוסיף את חלב החמאה. לאחר רק משולב, להוסיף את החצי השני של החומרים יבשים. לנצח על מהירות בינונית עד חלב מרכיבים יבשים הם רק משולבים. נסה לא לערבב יותר מדי את הבלילה. ניתן להסיר את הקערה מן המיקסר ואת התערובת מקופלת עם מרית לסיים שילוב מרכיבים. בלילת עוגה תהיה בצד העבה לא pourable.מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
אופים במשך 23 עד 25 דקות (למחבת 9 אינץ') או 30-32 דקות (למחבת 8 אינץ'). העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר עוגות מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין לפני ציפוי והרכבת cake.To הפוך את הציפוי: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, לנצח גבינת שמנת במשך 30 שניות, עד גמיש וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוסיפים את החמאה ומכים עוד 30 שניות, עד לשלב טוב. עצור את המיקסר לגרד את הקערה לפי הצורך. הכה בסלק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים את אבקת הסוכר, תמצית וניל, חלב, מיץ לימון ומלח. הכה במהירות בינונית עד חלקה ומשיי. מקררים את הציפוי במשך 30 דקות לפני ציפוי מקורר cakes.To להרכיב את העוגה, מניחים שכבה אחת של עוגה על דוכן עוגה או צלחת עוגה. למעלה עם כמות נדיבה של ציפוי ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מניחים את העוגה השנייה על גבי הזיגוג. למעלה עם ציפוי. תעבדי על ציפוי בצידי העוגה. יישאר לך ציפוי נוסף. מקררים במשך שעה לפני ההגשה (זה יעשה את העוגה קלה יותר לחתוך). העוגה תימשך, עטוף היטב במקרר, עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה

מרכיבים

8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמחהשמחה1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3ייתכן שיש לך גדילי סלק בציפוי שלך כמו שאתה לקשט את העוגה. תחשוב על זה כעל סוכריות של הטבעייתכן שיש לך גדילי סלק בציפוי שלך כמו שאתה לקשט את העוגה. תחשוב על זה כעל סוכריות של הטבע8ריבס, קצוץ טרי או קפואאם אתה תוהה על סלק ידיים מוכתמות ... כן, היו לי שתיים. הם בסופו של דבר לשטוף נקיאם אתה תוהה על סלק ידיים מוכתמות ... כן, היו לי שתיים. הם בסופו של דבר לשטוף נקי1תיבהסלק קלוי הם מקורר קלופים (וזה קל ... לא לדאוג), מגורד בצד קנס של פומפיהסלק קלוי הם מקורר קלופים (וזה קל ... לא לדאוג), מגורד בצד קנס של פומפיה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסלק, unpeeled אבל גזוז של הירוקים שלהםסלק, unpeeled אבל גזוז של הירוקים שלהם2(חוֹרֶף)סלק מגורד דק, מעוך במזלגסלק מגורד דק, מעוך במזלג8ריבס, קצוץ טרי או קפואהוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטיןהוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטין1( חצילים)בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלחבקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת2001מותאם מבישול משובח נובמברמותאם מבישול משובח נובמבר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 לבנה) גבינת שמנת, מרוכך(1 לבנה) גבינת שמנת, מרוכך2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתותקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי11 קילו קישואים,חלב, בהתאם לעקביות הרצויהחלב, בהתאם לעקביות הרצויה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמגניבמגניב9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה8ריבס, קצוץ טרי או קפואהדפס מתכון זההדפס מתכון זה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות חמאה לא מלוחה, מרוכך, ועוד לשמן את המחבתותאונקיות חמאה לא מלוחה, מרוכך, ועוד לשמן את המחבתות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 קילו קישואים,תמצית וניל טהור או גרוטאות של 1 תרמיל וניל שעועיתתמצית וניל טהור או גרוטאות של 1 תרמיל וניל שעועית11 קילו קישואים,2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות8ריבס, קצוץ טרי או קפואהיי אחי (כי אני כרגע היכרויות)היי אחי (כי אני כרגע היכרויות)8ריבס, קצוץ טרי או קפואאני מצטעראני מצטער8ריבס, קצוץ טרי או קפואאהבהאהבה1תיבהבאמצעות פומפיה, מגררים את הסלק הקלוף על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. הגדר בצדבאמצעות פומפיה, מגררים את הסלק הקלוף על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. הגדר בצד8ריבס, קצוץ טרי או קפואאנחנו צריכים לדבר. זה בקשר לאמא שלך.אנחנו צריכים לדבר. זה בקשר לאמא שלך.8ריבס, קצוץ טרי או קפואאני לא מאמין שהקלדתי את זה.אני לא מאמין שהקלדתי את זה.