עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת סלק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 3510 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 315 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-355 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי ג'וי האופה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סלק, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים.
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F. ביסודיות לשטוף סלק תחת מים זורמים, לקצץ את העלים שלהם, עוזב על 1/2 אינץ ' של גזע.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סלק נקי בחתיכת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
טפטוף עם קצת שמן צמחי. אטמו נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים על תבנית אפייה בתנור. צלי עד סלק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הוציאו את הסלק מהתנור. פתח את רדיד ולאפשר סלק להתקרר לחלוטין. סלק יהיה קל לקלף (רק באמצעות סכין קילוף) פעם מקורר לחלוטין.באמצעות פומפיה תיבת, לגרר את סלק קלופים על המטוס הצורם הטוב ביותר. למדוד 3/4 כוס סלק מגורד עבור העוגה 2 כפות עבור הזיגוג. תניח בצד.הפחת את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. עקוב אחר פיסת נייר קלף כך שזה באותו גודל כמו החלק התחתון של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פומפיה תיבת
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים אותו ומניחים בתוך מחבת העוגה. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
מוסיף אבק של קמח כדי לצפות את המחבת. הגדר מחבתות בצד בזמן שאתה מכין את cake.In הקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכרים. הכה במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 עד 5 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, במשך דקה אחת אחרי כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לאחר ביצים משולבים, להכות סלק ותמצית וניל עד ביסודיות combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
מוסיפים חצי מהמרכיבים היבשים לתערובת החמאה והביצה. להכות במהירות נמוכה, לאט להוסיף את חלב החמאה. לאחר רק משולב, להוסיף את החצי השני של החומרים יבשים. לנצח על מהירות בינונית עד חלב מרכיבים יבשים הם רק משולבים. נסה לא לערבב יותר מדי את הבלילה. ניתן להסיר את הקערה מן המיקסר ואת התערובת מקופלת עם מרית לסיים שילוב מרכיבים. בלילת עוגה תהיה בצד העבה לא pourable.מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
אופים במשך 23 עד 25 דקות (למחבת 9 אינץ') או 30-32 דקות (למחבת 8 אינץ'). העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר עוגות מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. הפוך עוגות על מתלה קירור כדי להתקרר לחלוטין לפני ציפוי והרכבת cake.To הפוך את הציפוי: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי, מצויד מצורף משוט, לנצח גבינת שמנת במשך 30 שניות, עד גמיש וחלק.
מוסיפים את החמאה ומכים עוד 30 שניות, עד לשלב טוב. עצור את המיקסר לגרד את הקערה לפי הצורך. הכה בסלק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים את אבקת הסוכר, תמצית וניל, חלב, מיץ לימון ומלח. הכה במהירות בינונית עד חלקה ומשיי. מקררים את הציפוי במשך 30 דקות לפני ציפוי מקורר cakes.To להרכיב את העוגה, מניחים שכבה אחת של עוגה על דוכן עוגה או צלחת עוגה. למעלה עם כמות נדיבה של ציפוי ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 גביע סוכר גלידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
13
מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מניחים את העוגה השנייה על גבי הזיגוג. למעלה עם ציפוי. תעבדי על ציפוי בצידי העוגה. יישאר לך ציפוי נוסף. מקררים במשך שעה לפני ההגשה (זה יעשה את העוגה קלה יותר לחתוך). העוגה תימשך, עטוף היטב במקרר, עד 4 ימים.