אפרסמון-טארט תפוחים עם Streusel Gingersnap
Persimmon-עוגת תפוחים עם Streusel Gingersnap עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר מגורען, תפוחים מסוכרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים עם קרום דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים מאפה על לוח מקומח כדי להתאים מחבת טארט 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
הניחו מאפה במחבת, הקלו על הפינות. מקפלים מאפה עודף למטה סומק עם שפת פאן, ולאחר מכן לחץ על צד פאן כך מאפה משתרע על 1/8 אינץ ' מעל השפה.
אופים בתנור 350 עד מאפה הוא השחמה קלות, 10 עד 15 דקות. השתמש חם או חם.
בינתיים, בקערה, מערבבים יחד ג ' ינג ' ים מרוסקים, סוכר חום, ו 2 כפות קמח.
מערבבים בחמאה מומסת. לסחוט תערובת כדי ליצור גושים. תניח בצד.
בקערה גדולה, לערבב סוכר מגורען קורנפלור. קליפה, ליבה ותפוחים פרוסים דק. גזע, קליפה, ופרוס דק אפרסמונים.
מוסיפים פירות לקערה יחד עם מיץ לימון ומערבבים היטב.
יוצקים תערובת לתוך מאפה לנער מחבת להתיישב מילוי באופן שווה, ואז להתפורר תערובת gingersnap על זה.
אופים טארט על המדף הנמוך ביותר של תנור 325 עד מאפה הוא השחמה ומילוי בועות, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.
להניח גיליון של נייר על streusel אם הוא מתחיל להחשיך לפני הבצק נעשה.
תן לעמוד עד חם או בטמפרטורת החדר; הסר את שפת המחבת.