עוגת ספגטי דרום-מערבית.
פשטידת ספגטי דרום-מערבית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לך ספגטי, כמון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכונים דומים: עוגת ספגטי דרום-מערבית., ספגטי דרום-מערבי, ו ספגטי אפוי דרום-מערבי.
הוראות
בינתיים, מחממים תנור ל 177°. ריסוס 9 1/2 אינץ ' צלחת עמוקה צלחת עוגת מחבת עם ספריי בישול nonstick. מבשלים טורקיה הקרקע במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד כבר לא ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
ניקוז. מערבבים סלסה, תירס, שעועית וכמון. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה.
מקציפים ביצים בקערה גדולה עד מעורבב היטב קצף.
מוסיף ספגטי מבושל; לזרוק למעיל. תערובת ספגטי כפית לתוך מחבת עוגה מרוססת, דוחף תערובת מעט למעלה הצדדים של מחבת כדי ליצור קרום. תערובת הודו כפית באופן שווה לתוך מחבת פשטידה מרופדת ספגטי.
אופים ב 177°. במשך 15 דקות.
מפזרים הנותרים 1 כוס גבינה על עוגה.
אופים עוד 10 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב בהיר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.