תבשיל עדשים אתיופי חריף
נזיד עדשים אתיופי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 416 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שיני שום, רסק עגבניות, אורז בסמטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו Ethiopian s: Mesir Wat Red Lentil Stewe with Ayib, קארי עדשים אתיופי, ו תבשיל עדשים עגבניות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 15 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף זנגביל ושום; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים רסק עגבניות ותבלינים Berbere; לבשל 1 דקה, ערבוב לשלב. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
שוטפים עדשים עד מים קרים; לנקז.
מוסיפים עדשים לתערובת מרק; מבשלים, מכוסה חלקית, 35 דקות או עד עדשים רכות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במלח.
מפזרים כוסברה; לשרת על אורז.