קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ספוג זהב

עוגת ספוג זהב
עוגת ספוג הזהב דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 313 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. . אם יש לך סוכר, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה די גרוע. נסו עוגת ספוג זהב עם מילוי שמנת, עוגת ספוג, ו עוגת ספוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. בשורה התחתונה של מחבת עם נייר קלף. הכן את תערובת העוגה על פי כיוונים על החבילה. לאחר האפייה, בואו להתקרר לחלוטין. בעוד העוגה מתקררת, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
2
כדי להפוך את המילוי: בסיר קטן על חום נמוך בינוני, לשלב קמח וחלב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
4
בקערה קטנה, לנצח תערובת קמח וחלב עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים סוכר ומלח ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
6
הוסף קיצור ופעימה היטב.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
7
מוסיפים חמאה ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
הוסף וניל ולשלב ביסודיות. זמן ערבוב הכולל צריך להיות 8 עד 10 דקות, להכות טוב מאוד עם כל תוספת. זה יוצר מילוי קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
9
הסר עוגה מחבת לפצל לאורכו.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מורחים מילוי על שכבה ולהחליף שכבה עליונה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
בואו עוגה לעמוד לפחות יום אחד כדי לפתח טעם.