עוגת ספוג זהב
עוגת ספוג הזהב דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 313 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. . אם יש לך סוכר, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה די גרוע. נסו עוגת ספוג זהב עם מילוי שמנת, עוגת ספוג, ו עוגת ספוג (מתכונים דומים).
הוראות
גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. בשורה התחתונה של מחבת עם נייר קלף. הכן את תערובת העוגה על פי כיוונים על החבילה. לאחר האפייה, בואו להתקרר לחלוטין. בעוד העוגה מתקררת, להכין את המילוי.
כדי להפוך את המילוי: בסיר קטן על חום נמוך בינוני, לשלב קמח וחלב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיח.
בקערה קטנה, לנצח תערובת קמח וחלב עד רכות.
מוסיפים סוכר ומלח ומכים היטב.
הוסף וניל ולשלב ביסודיות. זמן ערבוב הכולל צריך להיות 8 עד 10 דקות, להכות טוב מאוד עם כל תוספת. זה יוצר מילוי קל ורך.
הסר עוגה מחבת לפצל לאורכו.
מורחים מילוי על שכבה ולהחליף שכבה עליונה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
בואו עוגה לעמוד לפחות יום אחד כדי לפתח טעם.