עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס היא קינוח המיועד ל-12 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 24 גרם שומן , וסה"כ 610 קלוריות . תמורת 1.06 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו קמח, ביצים, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-40 דקות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 יגידו שהוא פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular גרוע למדי של 36% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את עוגיית מחבת שוקולד צ'יפס , עוגיות שוקולד צ'יפס מוקה בראוניז , ואת כוסות בראוניז אוראו ושוקולד צ'יפס "הפתעה" האולטימטיביות .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה בגודל 25x38 ס"מ ומרפדים בנייר אפייה.
מקציפים יחד בקערה כוס אחת של חמאה, סוכר חום וסוכר לבן בעזרת מיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית; מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה עד לקבלת תערובת חלקה.
ערבבו 2 כפיות תמצית וניל ומלח לתוך תערובת החמאה המבושלת. ערבבו בהדרגה את הקמח לתוך החמאה המבושלת עד להטמעה; קפלו כוס אחת של שוקולד צ'יפס לתוך הבלילה.
מורחים את הבלילה לתוך התבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה קלה בקצוות, 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
המיסו את כוס השוקולד צ'יפס הנותרת בחלקו העליון של סיר כפול מעל מים רותחים, תוך ערבוב תכוף וגירוד הדפנות בעזרת מרית גומי כדי למנוע חריכה. הקציפו יחד סוכר אבקה ו-3/4 כוס חמאה בקערה בעזרת מיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה; הוסיפו שוקולד מומס ו-2 כפיות תמצית וניל וערבבו עד לקבלת ציפוי חלק.
מורחים ציפוי על עוגת העוגיות שהתקררה.