קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת עכביש שוקולד עם מוס קרמל-קפה

עוגת עכביש שוקולד עם מוס קרמל-קפה
זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך שמנת כבדה, סודה לשתייה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו אוהבי שוקולד טריפל שכבה קפה קרמל שוקולד מוס עוגות, שוקולד מריר ועוגת מוס קפה לבן, ו עוגת בראוני מוס שוקולד קרמל לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר עם המים ומיץ לימון ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. באמצעות מברשת מאפה רטוב, לנגב את הצד של הסיר. מבשלים את הסירופ ללא הפרעה עד שהוא מתחיל חום בקצוות, 4 עד 5 דקות. לסובב את המחבת, ואז להתבשל עד הקרמל הופך ענבר בינוני כהה, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום. בזהירות להוסיף 1/2 כוס הקרם בזרם יציב. מערבבים עם כף עץ ארוכה לטפל לשלב, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מעבירים את הקרמל לקערה ומקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חמאה תחתית רק של שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ו בשורה אותם עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את הקקאו עם מים רותחים עד צורות משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לטאטא את החלב עד חלקה; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
על גבי גיליון נייר שעווה, לנפות את קמח העוגה עם סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח עוגהקמח עוגה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את חלמון הביצה והביצה ומכים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מוסיפים את החומרים יבשים ב 2 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקקאו; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
10
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות (השכבות יהיו רדודות) להחליק את צמרות.
11
אופים את העוגות במשך 12 עד 14 דקות, או עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין בקצוות. להפוך אותם על מתלה תיל להתקרר לחלוטין. לקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
בקערה קטנה למיקרוגל בטוחה, ממיסים את הקפה המיידי ב 3 כפות של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מפזרים על הג ' לטין ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הקרמל עם frache crme רק עד פסגות רכות טופס. עובד במהירות, מיקרוגל תערובת קפה ג 'לטין במרווחים של 10 שניות רק עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין חם למגע. במהירות להקציף את הג ' לטין חם לתוך הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
קו 9 אינץ 'סביב מחבת springform עם פלסטיק לעטוף, משאיר לפחות 4 אינץ' של overhang מסביב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
16
מניחים 1 של שכבות העוגה, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת springform. כפית חצי מוס קרמל מעל העוגה במחבת העליון עם שכבת עוגה אחרת. לחץ בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
17
מוסיף את מוס קרמל הנותרים העליון עם שכבת העוגה הסופית, צד שטוח למעלה. מקפלים את לעטוף פלסטיק התלויים מעל העוגה ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
18
בסיר בינוני, לחמם את הקרם רק עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
19
הסר מהחום.
20
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
21
בואו זיגוג מגניב במשך כשעה, עד עבה אבל שלילי. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר של הממת עם החלב ומעבירים אותו לשקית מאפה עם טיפ דקיק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
22
לפתוח את החלק העליון של העוגה ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה. להחליק רצועות רחבות של נייר שעווה מתחת לקצה התחתון של העוגה מסביב כדי לתפוס טיפות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
23
הסר את הצד והתחתון של המחבת ולפתוח את העוגה. להחליק את הצדדים של העוגה עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
24
יוצקים על 3/4 כוס של זיגוג שוקולד על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי, מילוי כל פערים. להכניס למקרר במשך כ 5 דקות, עד סט.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
25
יוצקים את זיגוג שוקולד הנותרים על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי; לא להפיץ פעם זיגוג הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
26
החל מהמרכז ועובד במהירות לכיוון הקצה, צינור ספירלה מתמשכת של זיגוג לבן מעל החלק העליון של העוגה. באמצעות שיפוד קיסם או עץ, להפעיל את הקצה בעדינות דרך זיגוג מהמרכז לקצה כדי ליצור דפוס אינטרנט. מקררים את העוגה במשך כ -15 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
27
תן לעוגה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בעדינות להסיר את רצועות נייר שעווה, לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה12שרימפס וורידיםקרמל (ראה לעיל)קרמל (ראה לעיל)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרcrème fraîchecrème fraîche1כף. חומץ ביין אדוםביצה, בטמפרטורת החדרביצה, בטמפרטורת החדר1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה, בטמפרטורת החדרחלמון ביצה, בטמפרטורת החדר2חתיכות טופי הית' ברenvelope unflavored gelatin (אודותenvelope unflavored gelatin (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3חתיכות טופי הית' ברקפה מיידי (3 מנות חד-מנה)קפה מיידי (3 מנות חד-מנה)0חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס2חתיכות טופי הית' ברעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותק (לא הולנדית-תהליך)אבקת קקאו לא ממותק (לא הולנדית-תהליך)1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים