זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך שמנת כבדה, סודה לשתייה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו אוהבי שוקולד טריפל שכבה קפה קרמל שוקולד מוס עוגות, שוקולד מריר ועוגת מוס קפה לבן, ו עוגת בראוני מוס שוקולד קרמל לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר עם המים ומיץ לימון ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. באמצעות מברשת מאפה רטוב, לנגב את הצד של הסיר. מבשלים את הסירופ ללא הפרעה עד שהוא מתחיל חום בקצוות, 4 עד 5 דקות. לסובב את המחבת, ואז להתבשל עד הקרמל הופך ענבר בינוני כהה, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום. בזהירות להוסיף 1/2 כוס הקרם בזרם יציב. מערבבים עם כף עץ ארוכה לטפל לשלב, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מעבירים את הקרמל לקערה ומקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
על גבי גיליון נייר שעווה, לנפות את קמח העוגה עם סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
קמח עוגה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מפזרים על הג ' לטין ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הקרמל עם frache crme רק עד פסגות רכות טופס. עובד במהירות, מיקרוגל תערובת קפה ג 'לטין במרווחים של 10 שניות רק עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין חם למגע. במהירות להקציף את הג ' לטין חם לתוך הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטס סוכריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
קו 9 אינץ 'סביב מחבת springform עם פלסטיק לעטוף, משאיר לפחות 4 אינץ' של overhang מסביב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
מניחים 1 של שכבות העוגה, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת springform. כפית חצי מוס קרמל מעל העוגה במחבת העליון עם שכבת עוגה אחרת. לחץ בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
17
מוסיף את מוס קרמל הנותרים העליון עם שכבת העוגה הסופית, צד שטוח למעלה. מקפלים את לעטוף פלסטיק התלויים מעל העוגה ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
בסיר בינוני, לחמם את הקרם רק עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
19
הסר מהחום.
20
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
21
בואו זיגוג מגניב במשך כשעה, עד עבה אבל שלילי. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר של הממת עם החלב ומעבירים אותו לשקית מאפה עם טיפ דקיק.
לפתוח את החלק העליון של העוגה ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה. להחליק רצועות רחבות של נייר שעווה מתחת לקצה התחתון של העוגה מסביב כדי לתפוס טיפות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
23
הסר את הצד והתחתון של המחבת ולפתוח את העוגה. להחליק את הצדדים של העוגה עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוף
24
יוצקים על 3/4 כוס של זיגוג שוקולד על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי, מילוי כל פערים. להכניס למקרר במשך כ 5 דקות, עד סט.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים
25
יוצקים את זיגוג שוקולד הנותרים על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי; לא להפיץ פעם זיגוג הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכן
26
החל מהמרכז ועובד במהירות לכיוון הקצה, צינור ספירלה מתמשכת של זיגוג לבן מעל החלק העליון של העוגה. באמצעות שיפוד קיסם או עץ, להפעיל את הקצה בעדינות דרך זיגוג מהמרכז לקצה כדי ליצור דפוס אינטרנט. מקררים את העוגה במשך כ -15 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
27
תן לעוגה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בעדינות להסיר את רצועות נייר שעווה, לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.