עוגת עכביש שוקולד עם מוס קרמל-קפה
זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך שמנת כבדה, סודה לשתייה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו אוהבי שוקולד טריפל שכבה קפה קרמל שוקולד מוס עוגות, שוקולד מריר ועוגת מוס קפה לבן, ו עוגת בראוני מוס שוקולד קרמל לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר עם המים ומיץ לימון ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. באמצעות מברשת מאפה רטוב, לנגב את הצד של הסיר. מבשלים את הסירופ ללא הפרעה עד שהוא מתחיל חום בקצוות, 4 עד 5 דקות. לסובב את המחבת, ואז להתבשל עד הקרמל הופך ענבר בינוני כהה, על 3 דקות יותר.
הסר מהחום. בזהירות להוסיף 1/2 כוס הקרם בזרם יציב. מערבבים עם כף עץ ארוכה לטפל לשלב, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת. מערבבים בוניל.
מעבירים את הקרמל לקערה ומקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.
חמאה תחתית רק של שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ו בשורה אותם עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את הקקאו עם מים רותחים עד צורות משחה.
לטאטא את החלב עד חלקה; תן מגניב.
על גבי גיליון נייר שעווה, לנפות את קמח העוגה עם סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את חלמון הביצה והביצה ומכים עד שמנת.
מוסיפים את החומרים יבשים ב 2 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקקאו; לנצח עד חלקה.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות (השכבות יהיו רדודות) להחליק את צמרות.
אופים את העוגות במשך 12 עד 14 דקות, או עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין בקצוות. להפוך אותם על מתלה תיל להתקרר לחלוטין. לקלף את הקלף.
בקערה קטנה למיקרוגל בטוחה, ממיסים את הקפה המיידי ב 3 כפות של מים קרים.
מפזרים על הג ' לטין ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הקרמל עם frache crme רק עד פסגות רכות טופס. עובד במהירות, מיקרוגל תערובת קפה ג 'לטין במרווחים של 10 שניות רק עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין חם למגע. במהירות להקציף את הג ' לטין חם לתוך הקרמל.
קו 9 אינץ 'סביב מחבת springform עם פלסטיק לעטוף, משאיר לפחות 4 אינץ' של overhang מסביב.
מניחים 1 של שכבות העוגה, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת springform. כפית חצי מוס קרמל מעל העוגה במחבת העליון עם שכבת עוגה אחרת. לחץ בקלילות.
מוסיף את מוס קרמל הנותרים העליון עם שכבת העוגה הסופית, צד שטוח למעלה. מקפלים את לעטוף פלסטיק התלויים מעל העוגה ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
בסיר בינוני, לחמם את הקרם רק עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות.
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים עד חלקה.
בואו זיגוג מגניב במשך כשעה, עד עבה אבל שלילי. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר של הממת עם החלב ומעבירים אותו לשקית מאפה עם טיפ דקיק.
לפתוח את החלק העליון של העוגה ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה. להחליק רצועות רחבות של נייר שעווה מתחת לקצה התחתון של העוגה מסביב כדי לתפוס טיפות.
הסר את הצד והתחתון של המחבת ולפתוח את העוגה. להחליק את הצדדים של העוגה עם מרית אופסט.
יוצקים על 3/4 כוס של זיגוג שוקולד על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי, מילוי כל פערים. להכניס למקרר במשך כ 5 דקות, עד סט.
יוצקים את זיגוג שוקולד הנותרים על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי; לא להפיץ פעם זיגוג הוא חלק.
החל מהמרכז ועובד במהירות לכיוון הקצה, צינור ספירלה מתמשכת של זיגוג לבן מעל החלק העליון של העוגה. באמצעות שיפוד קיסם או עץ, להפעיל את הקצה בעדינות דרך זיגוג מהמרכז לקצה כדי ליצור דפוס אינטרנט. מקררים את העוגה במשך כ -15 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
תן לעוגה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בעדינות להסיר את רצועות נייר שעווה, לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.