עוגת ענבים הדרים
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגת ענבים הדר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם גרידת לימון, אבקת אפייה, ענבים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: משקה ענבים הדר, עוגת ענבים טוסקנית, ו עוגת ענבים של ייננים.
הוראות
יוצקים את היין למחבת קטנה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לשמור על רתיחה עד מופחת עד 85ml זה ייקח 5-10 דקות. השאר לקרר.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מברשת עוגת 23cm springform עוגה בדיל עם שמן זית, קצה 1 כף קמח, ולאחר מכן לנער בכל רחבי המחבת עד מכוסה. זרוק כל עודף. היכו יחד את הסוכר והחמאה עד שמנת ושילוב טוב.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים דרך החזה. מערבבים יחד את היין המקורר ושמן זית, ואז לשפוך קצת לתוך תערובת העוגה. מערבבים, ואז לקפל בשליש מהקמח ואבקת האפייה. שמור לסירוגין בין הוספת הנוזל וקמח עד שהכל כבר משולב והבלילה חלקה.
כפית את הבלילה עוגה לתוך פח מוכן, ואז להחליק את פני השטח עם החלק האחורי של הכף. לפזר את הענבים חצוי על החלק העליון, ואז מפזרים על הסוכר.
אופים במשך 35-40 דקות עד שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי. לאכול חם או קר. יאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "