עוגת פאדג'וולסלי
עוגת פאדג'וולסלי עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 681 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 228 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוגת שוקולד וולסלי, מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה), ו עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם את התנור ל 177°. גריז וקמח שני 8 אינץ ' מרובע או מחבתות אפייה עגולות, ולאחר מכן קו תחתית עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח בקערה. תניח בצד.
בסיר קטן, להמס את השוקולד עם המים החמים. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה וסוכר מגורען יחד עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד incorporated.
מערבבים בשליש מתערובת הקמח, ואחריו 1/2 כוס של חלב החמאה. חזור עם מחצית מתערובת הקמח הנותרת ואת 1/2 כוס חלב הנותרים.
מוסיף את תערובת הקמח הנותרים ותמצית וניל ומערבבים עד בשילוב. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולאט להוסיף את תערובת הקקאו עד incorporated.
תן את הבלילה מערבבים הסופי עם מרית גומי כדי לוודא שהוא משולב היטב. לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן, להחליק את צמרות, בעדינות להקיש על המחבתות על משטח העבודה כדי ליישב את הבלילה.
אופים את העוגות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, 25 עד 30 דקות, סיבוב המחבתות באמצע דרך האפייה.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 15 דקות. תריץ סכין קטנה מסביב לקצוות של העוגות, ואז תהפוך אותם על מתלה תיל. לקלף את נייר הקלף, להעיף את העוגות בצד ימין למעלה, ולתת מגניב לחלוטין לפני ציפוי, על 2 שעות. (העוגות יכולות להיות עטופות בחוזקה בניילון נצמד ומאוחסנות בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
עבור הזיגוג: מערבבים יחד את הסוכר החום, 1/2 כוס חלב התאדה, 4 כפות של החמאה, ומלח בסיר גדול ומבשלים מעל חום בינוני עד בועות קטנות מופיעות סביב קצה המחבת, 4 עד 8 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות גדולות טופס ואת התערובת התעבה והפך חום זהוב עמוק, על 6 דקות.
מעבירים לקערה גדולה. מערבבים את שארית 1/2 כוס התאדה חלב ונותר 4 כפות חמאה עד התערובת התקררה מעט.
מוסיפים את השוקולד והוניל ומערבבים עד לקבלת חלקה.
להקציף בסוכר ' ממתקים עד incorporated.
בואו הציפוי להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
קו הקצוות של מגש עוגה עם רצועות נייר קלף כדי לשמור על המגש נקי בזמן שאתה להרכיב את העוגה.
מניחים את אחת שכבות העוגה על המגש.
מורחים 1 כוס של ציפוי על העוגה, זכות הקצוות.
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי, לחץ קלות לדבוק, ולהפיץ את הציפוי הנותרים באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים את העוגה עד הציפוי מוגדר, על 1 שעה.
הסר את רצועות הקלף מן המגש לפני ההגשה.