קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פאדג'שקדים

עוגת פאדג'שקדים
מתכון עוגת פאדג'שקדים יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. לקינוח הזה יש 140 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 45 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם מלח, אפיית קקאו, רסק תפוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת בננה פאדג'שקדים, עוגת גלידה מומסת פאדג'שקדים טבעונית, ו ונילן אלמונד פאדג'.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, החלב, המים, רסק התפוחים ומחלצים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת חלבון ביצה עד לקבלת תערובת אחידה (הבלילה תהיה דקה).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלבוניםחלבונים
חלץחלץ
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים לתוך 9-ב. מחבת קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
3
מפזרים צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
4
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
אופים בחום 325 למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 30 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; להסיר את הצדדים של המחבת. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
6
לרוטב, מחית את הפטל בבלנדר; מסננים להסרת זרעים. מערבבים פנימה סוכר ומיץ לימון. כף רוטב על צלחות קינוח; למעלה עם טריזי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטלפטל
רוטברוטב
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מקשטים כל אחד עם 1 כף תוספת מוקצפת ופטל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
פטלפטל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "