קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פאונד חמוציות-פקאן

עוגת פאונד חמוציות-פקאן
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? עוגת קילו חמוציות-פקאן יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 456 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חמוציות, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת פקאן וחמוציות {ובגידה!}, עוגת פקאן, ו עוגת פקאן.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת את החמאה, גבינת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח וקליפת התפוז; מקציפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מקפלים פנימה חמוציות ופקאן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמוציותחמוציות
גרידה כתומהגרידה כתומה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מעבירים ל-10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורץ.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בחום 325 למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת פאונד עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "