קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאונד מושלמת עם וניל, חמאה & תמצית אגוז

עוגת פאונד מושלמת עם וניל, חמאה & תמצית אגוז
אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, ו עוגת פאונד מושלמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 ° F. משמנים מחבת כיכר בגודל 8 על 4 אינץ ' ומניחים את התחתית ברצועת נייר קלף. אם אין לך מחבת כיכר 8×4 אינץ ' אתה יכול להחליף שלושה 3 x 5 מחבתות כיכר אינץ. עם מחבתות כיכר קטנות, מחממים תנור ל 325 מעלות F.In קערת ערבוב או כוס מדידה גדולה, לשלב את החלב, ביצים ותמצית.לנפות את החומרים יבשים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מוסיפים את החמאה וחצי מתערובת הביצים ומערבבים כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עם מיקסר כף יד, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית והכה למשך דקה אחת, גירוד הצדדים של הקערה.בהדרגה מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ב-2 או 3 קבוצות, מכים במשך 20 שניות לאחר כל תוספת לשלב את החומרים ולחזק את המבנה. לגרד את הצדדים.לגרד את הבלילה למחבת מוכנה (או מחבתות) להחליק את פני השטח עם מרית. הבלילה צריכה להיות על ½ אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים 55 עד 65 דקות עבור עוגת 8×4 אינץ', או 45 עד 50 דקות ב 325 עבור עוגות 3×5 אינץ'. אם העוגה נראית בראונינג מהר מדי, להניח גיליון של רדיד רופף מעל. מעולם לא הייתי צריך לעשות את זה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
תן את העוגה (או עוגות) מגניב במחבת על מתלה במשך 10 דקות ולהפוך אותו על מתלה תיל משומן. Reinvert כך החלק העליון הוא זקוף.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לשפוך זיגוג על top.To הפוך את הדובדבן, בשילוב חמאה מומסת ואבקת סוכר בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים את השמנת על כפית בכל פעם או עד הבלילה רזה מספיק כדי לשפוך. מוסיפים קצת וניל. ודא העוגה היא מגניב לחלוטין לפני הוספת הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים