עוגת פאונד מושלמת עם וניל, חמאה & תמצית אגוז
אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, ו עוגת פאונד מושלמת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. משמנים מחבת כיכר בגודל 8 על 4 אינץ ' ומניחים את התחתית ברצועת נייר קלף. אם אין לך מחבת כיכר 8×4 אינץ ' אתה יכול להחליף שלושה 3 x 5 מחבתות כיכר אינץ. עם מחבתות כיכר קטנות, מחממים תנור ל 325 מעלות F.In קערת ערבוב או כוס מדידה גדולה, לשלב את החלב, ביצים ותמצית.לנפות את החומרים יבשים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מוסיפים את החמאה וחצי מתערובת הביצים ומערבבים כדי להרטיב.
מערבבים על מהירות נמוכה עם מיקסר כף יד, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית והכה למשך דקה אחת, גירוד הצדדים של הקערה.בהדרגה מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ב-2 או 3 קבוצות, מכים במשך 20 שניות לאחר כל תוספת לשלב את החומרים ולחזק את המבנה. לגרד את הצדדים.לגרד את הבלילה למחבת מוכנה (או מחבתות) להחליק את פני השטח עם מרית. הבלילה צריכה להיות על ½ אינץ ' מלמעלה.
אופים 55 עד 65 דקות עבור עוגת 8×4 אינץ', או 45 עד 50 דקות ב 325 עבור עוגות 3×5 אינץ'. אם העוגה נראית בראונינג מהר מדי, להניח גיליון של רדיד רופף מעל. מעולם לא הייתי צריך לעשות את זה.
תן את העוגה (או עוגות) מגניב במחבת על מתלה במשך 10 דקות ולהפוך אותו על מתלה תיל משומן. Reinvert כך החלק העליון הוא זקוף.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לשפוך זיגוג על top.To הפוך את הדובדבן, בשילוב חמאה מומסת ואבקת סוכר בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מוסיפים את השמנת על כפית בכל פעם או עד הבלילה רזה מספיק כדי לשפוך. מוסיפים קצת וניל. ודא העוגה היא מגניב לחלוטין לפני הוספת הדובדבן.