עוגת פאונד שיש שוקולד
עוגת פאונד שיש שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1870 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 97 גר' של שומן. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם אבקת קקאו, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגת פאונד שיש שוקולד חם, עוגת פאונד שיש שוקולד, ו עוגת פאונד שיש שוקולד.
הוראות
רססו מחבת כיכר בגודל 8 על 4 אינץ ' עם תרסיס שמן צמחי ומילאו אותה בנייר אפייה. תרסס את הנייר.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה בינונית נוספת, לשלב את החמאה המומסת עם הקקאו עד חלקה.
במעבד מזון, לשלב את החמאה הריכה עם הסוכר מגורען.
מוסיפים את הביצים ואת הוניל ומעבדים עד חלקה.
מוסיפים את החומרים היבשים ואת הדופק רק עד בשילוב.
מוסיף את הקרם ואת התהליך עד חלקה.
להעביר 1 כוס הבלילה לקערה עם הקקאו ומערבבים עד חלקה.
כף חצי הבלילה הנותרים לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח.
מורחים את הבלילה שוקולד במחבת, ולאחר מכן לכסות עם הבלילה הרגילה הנותרת. באמצעות סכין שולחן, לחתוך 5 מערבולות בבלילה.
אופים את העוגה קילו במשך 25 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 325 ואופים במשך 25 דקות יותר. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים במשך 15 עד 20 דקות יותר, או עד העוגה משחיתים קלות וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים.
תן לעוגת הפאונד להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז לנתק ולתת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.