עוגת פאי תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוח דיפל. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת תפוח עם זיגוג מייפל, עוגת תפוחים עם רוטב שמנת וניל חם, ו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם חמאה (המחבת צריכה להיות תחתית נשלפת), ולהניח בצד.
מניחים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית וקציף לשלב ולאוורר; להפריש.
מניחים את הסוכר והשמן בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מוסיפים את הביצים והוניל ומקציפים עד שילוב יסודי.
מוסיפים את תערובת הקמח השמורה, באמצעות מרית גומי, מערבבים עד רק באופן שווה, נזהרים לא overmix. מערבבים את התפוחים והאגוזים עד מופץ באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
אופים עד פני השטח של העוגה הוא חום זהוב ושיפוד קיסם או עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 60 עד 65 דקות.
מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות עד הסוכר מומס לחלוטין. המשך להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה מעט, על 3 דקות יותר.בעוד העוגה עדיין חם במחבת הצינור, לשפוך את כל הזיגוג על זה.
בואו לשבת עד מקורר לחלוטין, לפחות 2 hours.To הסר את העוגה מהמחבת, להפעיל סכין בין העוגה והן את היקף המחבת ואת הצינור. מסדרים גיליון של רדיד אלומיניום כך שהוא נוגע ישירות על פני השטח של העוגה, מה שהופך חור בסכל כדי לחשוף את הצינור. הפוך את המחבת ודחוף את התחתית הנשלפת ואת העוגה למטה על נייר הכסף.
הסר את הצדדים של המחבת ואת התחתונה נשלפת. (אם העוגה נדבקת לתחתית, להפעיל סכין בינו לבין התחתון). הפוך עוגה או מגיש מגש על העוגה. הפוך את העוגה ואת המגש מעל ולהסיר את נייר הכסף. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים.