עוגת פאנץ' קערת
עוגת פאנץ' קערה דורשת כשעה ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 255 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתאים ל-24 מנות. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו תערובת פודינג וניל, תוספת מוקצפת בקרטון, קוקוס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק סתיו בקערה , מרק גבינת תפוחי אדמה הכי טוב בקערת לחם וקערת לחם גראטנית .
הוראות
אופים עוגה לפי הוראות האריזה, בעזרת 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. מצננים את העוגה לחלוטין על רשת. בקערה גדולה, מקציפים חלב ותערובת פודינג למשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד שמתייצב רך. מקפלים פנימה אננס; מכסים ומקררים. מקפלים קוקוס ואגוזים לציפוי מוקצף.
להרכבה, חתכו את העוגה ל-1-in. קוביות; מניחים חצי בתוך 5-Qt. קערת אגרוף. מעל חצי מתערובת הפודינג וחצי מתערובת הציפוי המוקצפת. חזור על שכבות.
מפזרים אגוזי פקאן נוספים אם רוצים. מכסים ומקררים עד להגשה.