עוגת פודינג בננה היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, ו עוגת פודינג הבננה הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Mist צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול. וופלים וסוכר Pulse Nilla במעבד מזון עד הקרקע בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ופלים נילה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים חמאה; דופק עד מתפורר באופן שווה רטוב. לחץ לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
3
אופים עד הקצוות הם זהובים, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1
מערבבים חלב, שמנת וסוכר 1/2 כוס בסיר כבד התחתון. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהביא רק לרתיחה עדינה, ערבוב כדי לפזר סוכר. בקערה בינונית, לטאטא קורנפלור, מלח ונותר 2 כפות. סוכר; להוסיף חלמונים ביצה להקציף עד חלקה. כאשר תערובת חלב רק מתחיל לרתוח, להסיר מן החום לאט לטפטף על 1 כוס לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא במרץ. מערבבים את זה בחזרה למחבת ולחזור לתנור. חום נמוך יותר בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה ומגיע לרתיחה. מרתיחים בעדינות במשך 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים חמאה ווניל עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לסובב חבלי ליקריץ
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חותכים 2 בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומתפשטים על תחתית הקרום. מחית בננה נותרת עם מזלג ומערבבים לתוך פודינג. פודינג כפית לתוך קרום העליון חלק. מכסים בניילון נצמד, לוחצים בעדינות על העטיפה ישירות על משטח רפרפת כדי למנוע היווצרות עור. מקררים עד מגניב לחלוטין פודינג יש אש, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
ממש לפני ההגשה, קצפת סוכר ממתקים עד פסגות רכות טופס.