קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

עוגת פודינג דובדבנים Jalousie

עוגת פודינג דובדבנים Jalousie
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג דובדבן Jalousie פאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 949 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא דובדבנים, אבקת פודינג, סוכר גלגלית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת דובדבנים, ו דלעת חגיגי jalousie (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקרם והחלב בסיר מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים את החלמונים, סוכר, תמצית וניל אבקת פודינג בקערה גדולה לטאטא יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אבקת פודינגאבקת פודינג
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את החלב החם ואת השמנת על תערובת הביצה לטאטא ברציפות. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מחממים התנור ל 200C / 204° / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חותכים את בצק עלים לשניים לגלגל חתיכה אחת על משטח עבודה מקומח קלות עד שיש לך גיליון מלבני מדידה 12 x 8 אינץ'. בזהירות במקום לתוך מחבת מלבנית מדידה 11 x 7 וב 2 אינץ ' עמוק. תדקור את הבסיס עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מורחים את פודינג מקורר לתוך הפח ולאחר מכן לסדר את הדובדבנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מרדדים את החתיכה שנותרה של מאפה למלבן 12x6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
מברשת את הקצוות של המאפה עם קצת חלב ולאחר מכן להניח את הגיליון השני של מאפה על החלק העליון של המילוי ולחץ למטה בעדינות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
10
מברישים את החלק העליון עם יותר חלב ומפזרים את הסוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
11
מניחים את הפח במקרר כדי להירגע במשך 15 דקות.
12
לפני הצבת בתנור לעשות חתכים במאפה עם סכין חדה כדי לחשוף את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מניחים את העוגה על מגש האפייה שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות ואז להפחית את הטמפרטורה ל 163° / 160°C ולהמשיך לאפות במשך 45 דקות נוספות עד המאפה הוא זהוב ומבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
השאירו להתקרר במשך 10 דקות לפני הסרת מהמחבת ולאחר מכן לשרת חם או קר לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי