עוגת פודינג הודית עם קרם מולסה
עוגת פודינג הודית עם קרם מולסה יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן צמחי, שמנת, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג הודי עם גלידת אגוז מוסקט, מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ו מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מעיל 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס בישול ללא שומן; שורה תחתונה עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול, ולהניח פאן בצד.
מערבבים תחילה 6 מרכיבים (סוכר חום דרך וניל) בקערה גדולה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, תבלינים ומלח בקערה אחרת; מערבבים היטב, ומניחים בצד.מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר חום, להכות עד פסגות נוקשות טופס.מקפלים בעדינות חלבונים ביצה תערובת קמח תירס לסירוגין לתוך תערובת מולסה, מתחיל ומסתיים עם חלבונים ביצה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי.
בואו מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה, ולהפוך על מתלה חוט. בזהירות לקלף את נייר שעווה; בואו להתקרר לחלוטין.
מניחים עוגה על צלחת הגשה; לנפות 2 כפיות אבקת סוכר על עוגה.
מניחים גבינת שמנת בקערה, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים, ומכים עד מעורבב היטב.