עוגת פודינג הודית עם קרם מולסה יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן צמחי, שמנת, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג הודי עם גלידת אגוז מוסקט, מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ו מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות. מעיל 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס בישול ללא שומן; שורה תחתונה עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול, ולהניח פאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים תחילה 6 מרכיבים (סוכר חום דרך וניל) בקערה גדולה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, תבלינים ומלח בקערה אחרת; מערבבים היטב, ומניחים בצד.מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר חום, להכות עד פסגות נוקשות טופס.מקפלים בעדינות חלבונים ביצה תערובת קמח תירס לסירוגין לתוך תערובת מולסה, מתחיל ומסתיים עם חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
4 כוסות קמח חיטה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בואו מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה, ולהפוך על מתלה חוט. בזהירות לקלף את נייר שעווה; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים עוגה על צלחת הגשה; לנפות 2 כפיות אבקת סוכר על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
8
מניחים גבינת שמנת בקערה, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את המרכיבים הנותרים, ומכים עד מעורבב היטב.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Laurenz V מילואים מקסים Gruner Veltliner. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.