עוגת פודינג הפוכה שזיפים
עוגת פודינג שזיפים הפוכה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 205 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, וניל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג הפוכה שזיפים, עוגת שזיפים הפוכה, ו עוגת שזיפים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שזיפים, 1 כף סוכר, מיץ לימון, ו 1/4 כפית מלח כשר בקערה, זורק בעדינות.
גריז צדדים ותחתית של מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' או מחבת פאי צלחת עמוקה. מכסים את התחתית עם פרוסות שזיפים, חופפים מעט.
לטאטא יחד ביצים, סוכר שנותר, חלב חמאה, וניל, וחמאה עד מעורבב היטב.
שלב קמח, אבקת אפייה, ונשאר 1/2 כפית מלח כשר; לטאטא לתערובת ביצה.
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב במחבת על 30 דקות.
הפעל קצה סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר. הפוך על מגש, ומגיש עם קצפת ממותקת.