עוגת פודינג כתומה
עוגת פודינג תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, חלב, מלח מעוגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת פודינג כתומה, עוגת פודינג תפוזים זנגביל, ו עוגת קרם תפוזים / ציפוי פודינג מקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה 1 1/2 ליטר gratin או צלחת אפייה רדודה אחרת.
דק באח 2 כפיות גרידה מ 1 כתום, ולאחר מכן לסחוט 1/2 כוס מיץ תפוזים.
לטאטא יחד סוכר, קמח, ומלח בקערה גדולה.
להקציף יחד חלמונים, חלב, חמאה, גרידה, מיץ תפוזים, ומיץ לימון בקערה קטנה ולהוסיף לתערובת קמח, לטאטא עד רק בשילוב.
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מערבבים על רבע אחד של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הנותרים לבנים בעדינות אבל ביסודיות (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים לתוך צלחת אפייה ואופים באמבט מים חמים עד נפוח וזהוב, 40 עד 45 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.