מתכון זה מכין 12 מנות עם 725 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת עלים שמנת תות (פריז ברסט), פריז-ברסט, ו אגוזי לוז פריז-ברסט עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. על פיסת נייר קלף גדולה, עקוב אחר עיגול בקוטר 10 אינץ'. השתמש בנייר אפייה זה כדי לרפד נייר אפייה, עם העיפרון כלפי מטה (אתה עדיין אמור להיות מסוגל לראות את העיגול). בסיר גדול הביאו את המים, החמאה, המלח והסוכר המגורר לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה. כשהוא רותח, הורידו מיד את התבנית מהאש. מערבבים בכף עץ, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים חזק עד שכל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים תוך ערבוב 30 שניות להתאדות חלק מהלחות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
מגרדים את התערובת למיקסר המצויד במצורף ההנעה (או השתמשו במיקסר ידני).
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים במהירות בינונית. כשהמיקסר פועל ועובד 1 ביצה בכל פעם, מוסיפים 3 מהביצים, עוצרים לאחר כל הוספה כדי לגרד את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות סמיך, אך צריך ליפול לאט ובהתמדה מהמכות כשמרימים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכות, מוסיפים עוד 1 ביצה ומערבבים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל גדול ושימוש בקו העיפרון כמדריך, צינור את הבצק על תבנית אפייה בטבעת. צינור טבעת שנייה סביב הראשון, מחבק אותו כך 2 טבעות לגעת מקרוב כל הדרך מסביב. צינור מעגל שלישי, באמצעות כל הבצק הנותר, על הסדק בין 2 הטבעות הראשונות, כך שכל 3 הטבעות לגעת מקרוב, ויצרו 1 טבעת גדולה עם 3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
לטאטא את הביצה הנותרת עם המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מברישים את פני הבצק בשטיפת הביצים (אל תשתמשו בכולו).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מפזרים את השקדים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
9
אופים 15 דקות, ואז מנמיכים את האש ל -375 מעלות ואופים עד שהם נפוחים וחום זהוב בהיר, כ -25 דקות נוספות. נסו לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מניחים להתקרר על תבנית האפייה. ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש. החזק בטמפרטורת החדר, מכוסה קלות בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
רפרפת: בסיר בינוני מחממים את החלב ושעועית הווניל לרתיחה על אש בינונית. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר במשך 10 עד 15 דקות. בקערה מקציפים את החלמונים והסוכר המגורר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא נותרו גושים.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מקציפים 1/4 כוס מתערובת החלב החם עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מקציפים פנימה את תערובת החלב החם שנותרה, ושומרים את הסיר הריק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
יוצקים את התערובת דרך מסננת חזרה לסיר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך הקצפה מתמדת, עד להסמכה ורתיחה איטית.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
17
תן להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות את הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. מצננים לפחות 2 שעות או עד שמוכן להגשה. ניתן להכין את הרפרפת עד 24 שעות מראש. במקרר עד 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
18
קצפת: כשמוכנים להגשה מקציפים את השמנת והסוכר החום עד לקבלת נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
19
בעזרת סכין משוננת ארוכה חותכים את טבעת המאפה לשניים אופקית. הניחו את החצי העליון בצד. בעזרת שקית מאפה נקייה, צינור את מילוי הרפרפת על החצי התחתון. מצננים את הקצפת על גבי הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
20
מניחים את המחצית העליונה של המאפה קלות על הקצפת, מאבקים בסוכר של קונדיטורים ומגישים, חתוכים לקטעים.