עוגת פודינג קוקוס
צריך קינוח צמחוני? פאי פודינג קוקוס יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם קוקוס, תחליף סוכר סוכר שווה ערך, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו עוגת פודינג קוקוס, פאי קוקוס ללא בישול, ו עוגת פודינג קוקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים קוקוס ב-9 אינץ ' לא משומן. צלחת פאי.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 4 דקות, תוך ערבוב מספר פעמים; מניחים בצד. (קוקוס לא יהיה קלוי לחלוטין.)
מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 4-6 דקות יותר. מגניב.
בקערה מקציפים את הביצים והמלח למשך 5 דקות. (
תערובת יהיה בצבע לימון מעט מעובה.)
מוסיפים את החלב, תחליף הסוכר, תמצית הקוקוס והווניל.
מעבירים לקרום. (הקרום יהיה מלא.)
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות.
אופים 8-10 דקות יותר או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה והקוקוס שחום קלות. מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1. מכסים ומקררים.