תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג קפוצ'ינו. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פירורי שוקולד למחצה, תמצית vanillan, תערובת קפה קפוצ'ינו מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פודינג קפוצ'ינו מוקה, פודינג קפוצ'ינו, ו פודינג קפוצ'ינו דל שומן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בתבנית אפייה מרובע 9 אינץ', ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים חלב, שמן, וניל, ערבוב עד חלקה. מערבבים פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מערבבים סוכר חום וקקאו 1/4 כוס; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
5
מערבבים מים וקפה, ערבוב להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
יוצקים תערובת קפה על הבלילה; לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
7
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.