זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת פודינג קרמל עם קרום שקדים, טארט ריבס עם קרום חמאה קצר, ו עוגת לימון עם קרום חמאה (מתכונים דומים).
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות פניות on / off, עד לקבלת ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
מוסיפים חלמון ביצה ומערבבים עד לגושים לחים טופס, על 30 שניות. ללוש בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
העברת בצק כוס 1/4 לקערה קטנה ושמורה לשימוש נוסף. לחץ על שאריות הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. פירס בוטום עם מזלג. מכסים את המחבת בנייר כסף להקפיא קרום לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים את הקרום שנחשף עד חום זהוב עמוק, בודק לעתים קרובות ולוחץ צדדים והתחתון עם גב של מזלג במהלך 15 דקות הראשונות כאשר פחזניות קרום או בועות, על 20 דקות בסך הכל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים עמילן תירס ומלח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס חלב, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים סוכר ומים 1/3 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, צחצוח את הצדדים מחבת עם מברשת מאפה רטובה. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ ענבר עמוק, מסתחרר מחבת מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף 2 כוסות חלב (תערובת יהיה בועה).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
להקציף עד חתיכות קרמל להתמוסס. לאט לאט לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור לאותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להקציף עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
הסר מהחום.
8
להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
העברה לקרום. צמרמורת חשפה עד קר ופשוט המשרד, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1
מערבבים 2/3 כוס סוכר ו 1/3 כוס מים במחבת בינונית כבדה (לא להשתמש nonstick) על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, צחצוח את הצדדים מחבת עם מברשת מאפה רטובה. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר בינוני, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שקדים ומערבבים למעייל באופן שווה עם קרמל. מיד לגרד שקדים מצופים על גיליון נייר. עבודה במהירות עם 2 מזלגות, שקדים נפרדים פרושים בשכבה אחת. מגניב לגמרי. עשה קדימה
מרכיבים שתצטרך
( 23)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
בואו שקדים לעמוד בטמפרטורת החדר עד 6 שעות או לכסות להירגע עד 1 יום. לשבור שקדים לתוך אשכולות קטנים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
4
לחץ על תחתית פאן למעלה, משחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
קרם, אבקת סוכר, וניל בקערה עד פסגות טופס; להפיץ על טארט.