עוגת פודינג שוקולד בקרום עוגיות סמואס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
הסר את העוגיות מהאריזה שלהם. שמור 4-6 מהם לקשט את החלק העליון של העוגה שלך מאוחר יותר. לרסק את השאר לתוך פירורים בסדר למדי (זה יהיה מבולגן ודביק בגלל הקרמל).
מערבבים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת עד מעורבב היטב . הקש תערובת לתוך צלחת עוגה משומנת 9 אינץ ' (אתה צריך יותר חמאה או קיצור כדי לשמן אותו כי הקרמל מהעוגיות יגרום להם להיצמד למחבת!). אולי אתה רוצה קמח או להרטיב את הידיים שלך ראשון, כי העסק הזה מקבל דביק.
אופים ב 191° במשך 5-7 דקות. מגניב לפחות שעה, או עד הקליפה היא בטמפרטורת החדר. אתה יכול לשים אותו במקרר כדי להירגע מהר יותר, מדי.
מערבבים את הפודינג עם החלב הקר על פי הוראות החבילה (ניתן גם להשתמש בחצי וחצי לתוצאה סופית עוד יותר מנוונת). בשילוב, לקפל את קוקוס קלוי.
באמצעות מרית, להפיץ את המילוי לתוך קרום העוגה. סכום זה צריך בקלות למלא את מעטפת העוגה; אם יש לך כל תוספת, להשתמש בו כמו מילוי עוגה או לעשות כמה כוסות פודינג.
בואו סט המילוי במקרר לפחות 2 שעות.
אם תרצה, העליון עם קצפת ישירות לפני ההגשה.
מקשטים עם עוגיות סמואס שנותרו.