קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג שוקולד דביקה

עוגת פודינג שוקולד דביקה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פודינג שוקולד דביקה, עוגת פודינג שוקולד דביקה, ו עוגת פודינג שוקולד דביקה לבישול איטי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא יחד את הסוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים בחלב, חמאה ווניל. מערבבים יחד עד חלקה עם כף עץ או מרית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את הבלילה לתוך 9 אינץ ' מרובע ungreased תבנית אפייה. השתמש במרית אופסט לרמה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
לטאטא יחד את הסוכרים וקקאו ומפזרים אותו באופן שווה על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
יוצקים את המים החמים מעל, להתנגד לפיתוי לערבב אותו לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
אופים כ -30 דקות, אתה רוצה את המרכז לבועה ולהיראות כמעט להגדיר, כמעט כמו בראוני לא מבושל. קח מהתנור ולתת לעמוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים מנות קינוח, רוטב כפיות מתחתית המחבת מעל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים עם גלידת מנטה שוקולד צ ' יפס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)