עוגת פודינג שוקולד דביקה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פודינג שוקולד דביקה, עוגת פודינג שוקולד דביקה, ו עוגת פודינג שוקולד דביקה לבישול איטי.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לטאטא יחד את הסוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה.
מקציפים בחלב, חמאה ווניל. מערבבים יחד עד חלקה עם כף עץ או מרית.
יוצקים את הבלילה לתוך 9 אינץ ' מרובע ungreased תבנית אפייה. השתמש במרית אופסט לרמה למחבת.
לטאטא יחד את הסוכרים וקקאו ומפזרים אותו באופן שווה על הבלילה.
יוצקים את המים החמים מעל, להתנגד לפיתוי לערבב אותו לתוך הבלילה.
אופים כ -30 דקות, אתה רוצה את המרכז לבועה ולהיראות כמעט להגדיר, כמעט כמו בראוני לא מבושל. קח מהתנור ולתת לעמוד 15 דקות.
מגישים מנות קינוח, רוטב כפיות מתחתית המחבת מעל.
מגישים עם גלידת מנטה שוקולד צ ' יפס, אם תרצה.