עוגת פולנטה עם אגסים Bosc
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: חי-אגסים מתובל Bosc עם עוגה לירה, אגסי בוסק צלויים בדבש, ו אגסים בוסק קלויים עם זיגוג רימון.
הוראות
לנצח מרגרינה ו 1/3 כוס סוכר חום במהירות בינונית של מיקסר עד היטב מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים חלב ולימון קליפה; לנצח היטב.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח); מוסיפים לתערובת מוקרמת, ומכים היטב. מערבבים בתפוח קצוץ.
הבלילה כפית למחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות; להסיר מחבת.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
שלב הנותרים 1/3 כוס סוכר חום, מים, וקינמון במדד זכוכית 2 כוס; מערבבים היטב. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד סוכר מתמוסס.
מערבבים אגסים ותערובת סוכר חום; לזרוק היטב. סדר אגסים, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 475 במשך 15 דקות או עד מכרז. הפוך אגסים; מפזרים סוכר turbinado.
מקשטים עם מקלות קינמון, אם תרצה.