עוגת פוני
עוגת פוני היא ללא גלוטן ו ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו ציפוי בטי עשיר & קרם וניל, בטי עשיר & קרם שוקולד ציפוי, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת פוני, קוקטייל פוני Stockyard (פוסט אורח מטוסט ג'לי), ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז או לרסס שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מחלקים את הבלילה בין מחבתות.
אופים לפי הוראות על תיבת עבור סיבובים 9 אינץ'. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. לטיפול קל יותר, להכניס למקרר או להקפיא עוגות 30 עד 60 דקות או עד המשרד.
בינתיים, בקערה קטנה, גוון 1/4 כוס ציפוי וניל עם צבע מזון אדום כדי להפוך ורוד; מקום שקית מקפיא פלסטיק resealable.
מניחים 1/2 ציפוי שוקולד כוס בשקית נוספת resealable פלסטיק מקפיא.
חותכים קצה קטן את 1 פינה של כל שקית. בקערה בינונית, מערבבים יחד הנותרים ציפוי וניל ציפוי שוקולד לעשות ציפוי חום בהיר.
באמצעות סכין משונן, לחתוך חלק מעוגל של העליון של כל עוגה כדי להפוך את הרמה. להפוך עוגות לחתוך צדדים למטה.
חותכים עוגות כפי שמוצג בתבנית (תבנית ניתן למצוא תחת הטיפים להלן). על מגש, לארגן חתיכות עוגה כפי שמוצג בתבנית, הצמדת חתיכות זה לזה כדי מגש עם כמות קטנה של ציפוי חום בהיר.
מורחים שכבה דקה של ציפוי חום בהיר על עוגה שלמה כדי לאטום בפירורים. להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי.
כפור עוגה שלמה עם ציפוי חום בהיר. עם ציפוי ורוד, צינור על שמיכה; להפיץ עם מרית מתכת כדי להפוך חלק. עם ציפוי שוקולד כהה יותר, מספר צינור על שמיכה. צינור על פרסות; להפיץ כדי להפוך חלק. צינור על רעמה וזנב, משאיר גדילים ארוכים להיראות כמו שיער. תחבר מנטה לעין. החנות מכוסה באופן רופף.