עוגת פטל
עוגת פטל היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 276 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטל, ריבת פטל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. . נסו עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, עוגת פטל, ו טארט קראמבל פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, למזג יחד את הקמח, החמאה והסוכר. תערובת צינה במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
תערובת צוננת לתוך מחבת טארט 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. ברגע שיצא מהתנור, לאפשר להתקרר.
צנצנת חום של ריבה במיקרוגל עד שהוא מתחיל לרתוח.
יוצקים ריבה על פירות. מכסים ומקררים טארט במשך כשעה.