עוגת פטל
עוגת פטל היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכי לחנות וקחי פטל, ג'לי דומדמניות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, עוגת פטל, ו טארט אגס ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מאפה, כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 2 כפות סוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה.
חותכים חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור).
בעדינות הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון לעטוף, כיסוי. צ ' יל 10 דקות. חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח את העטיפה והנח בצק מקורר על ניילון נצמד. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר יריעות עליונות של פלסטיק לעטוף; בצק בכושר, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, למחבת טארט נשלפת 9 אינץ'. לחץ על הבצק כנגד תחתית וצדדים של מחבת.
הסר ניילון נצמד שנותר. פירס התחתון הצדדים של הבצק עם מזלג; אופים ב 375 במשך 20 דקות. מגניב על מתלה תיל.
כדי להכין קרם מאפה, לשלב 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח בסיר קטן על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים בחלמון ביצה; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
לגרד לתוך קערה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרם מאפה.
מניחים קערה בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
כפית קרם בצק לתוך הקרום; להפיץ באופן שווה. למעלה עם פטל, החל מהמרכז.
מניחים ג 'לי בקערה קטנה; מיקרוגל גבוה במשך 10 שניות בכל פעם, ערבוב טוב, עד ג' לי מחומם ודליל. החל ג ' לי בשכבה זוגית על טארט באמצעות מברשת מאפה. צ 'יל טארט 15 דקות או עד ערכות ג' לי; לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק, ולהירגע לפחות 45 דקות לפני ההגשה.