עוגת פטל עם מאפה שקדים
טארט פטל עם מאפה שקדים יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 22 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לך לחנות ותביא ריבת פטל, חלמון ביצה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שקדים ברי פאף מאפה טארט, עוגת שזיפים עם בצק שקדים, ו עוגת בצק עלים עוגת לימון עם רוטב פטל-chambord.
הוראות
הפוך את המאפה על ידי להטות את כל החומרים, למעט החלמון, למעבד מזון פועם למרקם של פירורי לחם.
מוסיפים את החלמון, ואז דופק עד שכל זה מגיע יחד כדי ליצור מאפה רך. המאפה יהיה רך מדי כדי להתגלגל החוצה, אז לחץ אותו באופן שווה לתוך פח 25 ס " מ מבוסס רופף עד המאפה מגיע מעל הקצוות של הפח. לנוח במקפיא לפחות 20 דקות.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
קו במקרה טארט עם אפיית קלף אפייה שעועית אפייה, ולאחר מכן במקום על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות עד הקצוות מתחילים חום.
הסר את השעועית והנייר, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 10 דקות עד ביסקוויט. השאירו להתקרר, לקצץ את הקצוות עם סכין, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן הפח טארט.
כדי להפוך את המילוי, להקציף את frache קרם עם סוכר, וניל, מיץ לימון גרידה עד עבה.
מורחים על החלק התחתון של התיק טארט, ואז בקפידה למקם את פטל על גבי מעגלים קונצנטריים. בינתיים, לחמם ריבה במיקרוגל או במחבת עם מים 2tbsp עד מבעבע. לדחוף את הזיגוג דרך מסננת לתוך קערה, ואז לצייר אותו על פטל עם מברשת דביק. תביא את כל העוגה לשולחן ותגיש בפרוסות.