עוגת פטל עם רוטב רום
עוגת פטל עם רוטב רום היא ללא גלוטן קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 56 דקות. אם יש לך פודינג וניל, סוכר ממתקים, תמצית רום חיקוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו עוגת פטל, עוגת פטל, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה בקערת זכוכית גדולה במיקרוגל על גבוה עד מומס, כ -30 שניות.
לטאטא סוכר ' קונדיטורים, תמצית רום, ומים, ערבוב כדי ליצור רוטב חלק.
ריבת חום בקערת זכוכית קטנה במיקרוגל על גבוה עד פשוט נמס, כ -30 שניות. בשש קערות קטנות או כוסות יין, באופן שווה להפיץ קוביות עוגה פאונד. לארוז קוביות מעט למטה.
רסס רוטב רום וריבה באופן שווה על כל אחד. כפית 3 כפות של פודינג באופן שווה על כל אחד. להכניס למקרר במשך 45 דקות.