עוגת פטל-שוקולד
פטל-טארט שוקולד דורש על 38 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קצפת כבדה, פטל, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. נסו עוגת שוקולד-פטל, עוגת פטל-שוקולד, ו עוגת שוקולד-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
עיבוד ופלים שוקולד במעבד מזון עד מרוסק דק. עם ריצת מעבד, יוצקים 1/2 כוס חמאה מומסת דרך מצנח מזון; דופק רק עד פירורים רטובים. הקש תערובת פירור לתוך מחבת טארט 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 8 דקות. קרום מגניב בעת הכנת מילוי.
שלב 1/2 כוס שמנת, סירופ תירס, ו 2 כפות חמאה בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף פירורי שוקולד, ערבוב עד חלקה.
יוצקים תערובת שוקולד לתוך הקרום (הקרום יהיה חם). מגניב 1 שעה.
מסדרים 2 כוסות פטל, צד נבע למטה, במעגלים קונצנטריים על גבי מילוי. צ ' יל, חשופה, 1 שעה או עד המשרד.
מגישים עם גושים של קצפת ממותקת.
מקשטים, אם תרצה. לאחסן במקרר.