עוגת פיאסטה עם גבינה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פלפל, חסה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תפוחי אדמה גבינה פיאסטה, פיאסטה עוף גביני, ו לחם פיאסטה גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F, מכסים תפוחי אדמה במים.
תן לעמוד 15 דקות; לנקז ביסודיות. לזרוק תפוחי אדמה, מרגרינה וביצה 1. לחץ על תערובת תפוחי אדמה בצד התחתון ומעלה של צלחת עוגה ungreased, 9x1 1/2 אינץ'.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
מפזרים חצי מהגבינה, צ ' ילי קצוץ דק ופלפל פעמון בקרום תפוחי אדמה; חזור. מקציפים קמח, מלח 2 ביצים עד מעורבב; מערבבים בחלב.
אופים כ 35 דקות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם חסה קרועה, שמנת חמוצה ופלפלי צ ' ילה פרוסים.