קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פיל לבן עם ציפוי קרם חמאה

עוגת פיל לבן עם ציפוי קרם חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פיל לבן עם ציפוי קרם חמאה. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . אם יש לכם סוכר, חמאה, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגה לבנה תוצרת בית קלה עם ציפוי קרם חמאה לבן, עוגה לבנה רכה עם ציפוי קרם חמאה וניל, ו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות.

הוראות

1
אופים עוגה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה; להפריש. באמצעות מיקסר חשמלי, קרם את החמאה והסוכר עד לתערובת הוא צהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את חלב הקוקוס ואת תערובת הקמח לסירוגין, ומסתיימים בתערובת הקמח, וממשיכים לנצח גם לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 בחמאה קלות ומחבתות מרובעות 8 אינץ'.
7
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד בודק עוגה יוצא נקי. להתקרר במחבת, ולאחר מכן להתהפך על מדפי קירור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי ליצור עוגה 4 שכבות, לחתוך 2 אינץ', 4 אינץ', ו 6 אינץ ' מרובע מתוך 2 של העוגות. באמצעות קרטון חסון, לחתוך ריבועים מדויקים של אותם ממדים.
9
מניחים את העוגות החתוכות על ריבועי הקרטון המתאימים (הם ישמשו כבסיסים).
10
הכנס 4 קשים פלסטיק כבדים, לחתוך לאורכים 6 אינץ', למרכז העוגה 8 אינץ 'הנותרים, ויצרו ריבוע (הם יפעלו כתמיכה העוגה 6 אינץ').
11
מניחים את העוגה 6 אינץ 'על גבי העוגה 8 אינץ'. חזור על תהליך זה עם ארבע קשיות נוספות על העוגה 6 אינץ', ולאחר מכן למקם את העוגה 4 אינץ ' על גבי. חזור על ההליך לעוגה 2 אינץ'.
12
הפוך ציפוי חמאה
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
13
קרם את החמאה בקערה עד אור ורך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מערבבים 2/3 כוס מים והסוכר בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
חום עד שהנוזל מגיע לשלב הכדור הרך, 116° על מדחום ממתקים. צפה בזהירות; לא לתת סירופ סוכר להתחמם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
16
בקערה אחרת, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח עד פסגות נוקשות מאוד טופס. המשך להכות במהירות גבוהה כפי שאתה לאט לשפוך 1/4 כוס סירופ סוכר. בהדרגה להוסיף את שאר הסירופ באמצעות אותה שיטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סם גסם ג
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
המשך להכות כמו שאתה מוסיף את החמאה, כמה כפות בכל פעם. (ודא בתערובת לא נשאר חום בו או החמאה תימס). הציפוי צריך להיות עבה וקרם. אם זה לא מתעבה, לקרר אותו מעל קערה של קרח, ואז לנסות להכות שוב. מערבבים בוניל. כפור את העוגה ומעטר אותו עם עוגיות פיל (8$עד 12 $כל אחד, elenis.com).
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)