עוגת פילו-פודינג
פאי פילו-פודינג עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך חלב, ביצים, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, פודינג לימון סולת בפילו, ו פטה פודינג בכוס פילו.
הוראות
מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר ו 2/3 כוס מים בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים מקלות קינמון ו 1/2 קליפת תפוז כפית ומבשלים 2 דקות. שים את הסירופ בצד כדי להתקרר.
מערבבים סולת וסוכר 1/2 כוס בסיר בינוני כבד.
לטאטא בחלב 4 כפות חמאה מומסת; מביאים לרתיחה, לטאטא מדי פעם. מרתיחים עד התערובת היא עבה ושמנת, לטאטא כל הזמן, על 3 דקות.
לטאטא ביצים 1/2 קליפת תפוז כפית בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת סולת.
מערבבים בוניל. מילוי מגניב לחלוטין.
חמאה קלה צלחת עוגת זכוכית 10 אינץ'.
מניחים 1 גיליון פילו בתחתית צלחת.
מברשת עם חמאה מומסת. למעלה עם גיליון שני. המשך שכבות עם 3 גיליונות נוספים, צחצוח כל אחד עם חמאה. כפית מילוי לצלחת. למעלה עם 5 סדינים פילו יותר, צחצוח כל עם חמאה. באמצעות מספריים, לקצץ פילו עודף מצדדים של צלחת. עם סכין חדה מאוד, קצה ציון של פילו גיליונות, יצירת דפוס יהלום.
אופה פאי עד פילו הוא חום זהוב ומילוי מוגדר, על 45 דקות.
תעביר פאי למדף. מיד מסננים 1 סירופ מקורר כוס מעל מאפה. מגניב לגמרי.