עוגת פינה קולדה
עוגת פינה קולדה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 406 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תמצית רום, אננס במיץ, ציפוי קצפת בטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת פינה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז ותחתיות קמח קלות וצדדים של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות או תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, אננס, מים, שמן, ביצים 1 כפית של תמצית רום עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם (לא overbeat).
אופים לפי ההוראות על הקופסה. עבור סיבובים, מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. מגניב 13x9 במחבת.
מערבבים הנותרים 1 כפית רום לחלץ לתוך ציפוי.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
מורחים עם ציפוי 1/3 כוס. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. צד כפור העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי; מפזרים קוקוס קלוי. עבור 13x9, פרוסט העליון של עוגה עם ציפוי; מפזרים קוקוס קלוי. החנות מכוסה באופן רופף.