עוגת פירורי חמוציות-אגס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך תמצית vanillan, קינמון טחון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגת בורבון אגס, דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו פאי פירור אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קרום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
מערבבים קמח ומלח בקערה; חותכים ב 3 כפות חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
3
מוסיפים מספיק מי קרח, 1 כף בכל פעם, משליכים במזלג עד שהבצק לח. לחץ בעדינות על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על עטיפת פלסטיק כבדה, ומכסה בניילון נצמד נוסף. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד; להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. מקפלים קצוות של בצק תחת; חליל.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
כדי להכין מילוי, לשלב אגס אוכמניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים 2/3 כוס סוכר ו-5 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט), משליכים היטב לשלב. תערובת אגס כפית לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
קרום
סוכר
אגס
10
כדי להכין ציפוי, כף קל 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
11
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, שיבולת שועל וקינמון בקערה; חותכים 2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
12
מפזרים ציפוי על מילוי אגס.
מרכיבים שתצטרך
אגס
13
מכסים באופן רופף בנייר כסף; אופים ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד השחמה תוססת.