זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. וזה טוב. נסו עוגת פירות יער מעורבת עם קרום גרנולה, מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ו עוגת קציץ פירות יער מעורבת מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח חיטה, סוכר, מלח, ואבקת אפייה בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסא של 3.4 Oz של אינסטנט פודינג בננה מיקס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף יחד את המים, דבש, ויוגורט עד חלקה. מערבבים את תערובת היוגורט לתוך הקמח עד הבצק המתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מרדדים 2/3 של הבצק כדי להתאים צלחת עוגה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
5
אופים את הקרום התחתון בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. בינתיים, מרדדים את הקרום העליון למעגל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים לרצועות 1/2 אינץ ' עם סכין חיתוך חדה או גלגל מאפה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים מיץ לימון, ביצה לבנה, סוכר וחמאה בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים את האוכמניות וחוזרים לרתיחה נמוכה. מערבבים ברציפות עד פירות יער פרץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מניחים boysenberries ותותים פרוסים לתוך קליפת עוגה אפויה, ואז לשפוך את תערובת אוכמניות חם על גבי ומערבבים בעדינות. נקודה עם חמאה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי יער
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
מוסיף את רצועות המאפה אחד בכל פעם, אריגת סריג. מקפלים את הקצוות של רצועות הסריג מתחת לקצה של הקרום התחתון וחליל הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
10
מברשת סריג עם ביצה לשטוף, חלב, או מים, ומפזרים סוכר (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
11
להחזיר פאי התאספו לתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 15 עד 20 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במשך 1 שעה ו -30 דקות לפני ההגשה.